Üdvözöljük honlapunkon!

Az SCS Executive Research Tanácsadó Kft. a felső vezetői kereséseket szolgálja, rugalmas research szolgáltatást nyújtva mind a felső vezetői
tanácsadó vállalatoknak, mind a vállalati oldal HR
vezetőinek vagy első számú vezetőinek.

Az Ön független
partnere
felső vezetői keresésekben

„Néhány hónapja egy felső vezető keresésen dolgoztam együtt Csillával. A direkt megkeresésekért ő felelt. Az eredményei nagyon jók voltak a jelöltek elő-szelekcióját és a közöttünk működő kommunikációt tekintve is. Úgy vélem, fantasztikus precizitással találta meg a legjobb szakembereket, mindössze 4 hét alatt. Csilla segítségével ezt a keresésünket ügyfelünk teljes megelégedésével teljesítettük. Bármikor szívesen dolgoznék vele újra. Nagyon köszönöm, Csilla!”
2020. május, Matthias Dietrich, Senior Tanácsadó Partner, Eblinger&Partner Personal- und Managementsberatung GmbH.„A kelet-közép-európai kereséseink során Csilla gondos és kitartó kutatási szolgáltatást nyújtott cégünk számára, s több jó jelöltet is talált már így ügyfeleinkhez. A jelöltekkel való beszélgetései során minden lényeges háttér információt összegyűjt és ezeket világos és érthető módon rendszerezi megbízója számára. Jelöltjeinket kiválóan "kezeli", ide értve azokat is, akik az adott projektnél nem jutnak tovább - számunkra ez a jó munkának egy szintén fontos mércéje.”
2015. október, Andrew Milton-Thompson, ügyvezető igazgató, In2Search Ltd.A legkülönbözőbb iparágakban bizonyítva, Csilla igazi kincs számunkra, amikor gyorsaságával és leleményes megoldásaival a legösszetettebb pozíciókra is megoldást kínál. A gyors megoldás-keresésre való törekvése, pragmatizmusa, valamint a vállalati felső vezetőkkel élő kiváló kapcsolatai valóban egy kitűnő külsős research partnerré teszik őt bármely felső vezetői tanácsadó cég / fejvadász számára. Csilla azon Executive Research szakemberek egyike, akinél a minőségi munkavégzés párhuzamosan jelen van a megbízások professzionális és bizalmas kezelésével. ”
2014. április, Sághy András, ügyvezető igazgató, Kienbaum Executive ConsultantsCsilla egy nagyon tapasztalt researcher, aki saját "fejvadász" vállalkozásának megalapítása előtt az egyik legnagyobb felső vezetők keresésére szakosodott multinacionális executive search cég sikeres és eredményes munkatársa volt. Korábbi szakmai tapasztalataira alapozva kiemelten jó kapcsolatrendszerrel rendelkezik a magyar piacon, ennélfogva minőségi szolgáltatást nyújt nagyon rövid idő alatt. Eredményes és hatékonyan dolgozik, megtartva a munka bizalmas jellegét, egyúttal kiemelkedően szemmel tartja a megbízó igényeit és nem feledkezik meg a pozíció leírás egyetlen aspektusáról sem. Csillával való valamennyi közös keresési projektünk eredményt hozott és sikeres betöltést jelentett megbízóink számára is. Betartja a határidőket, megbízhatóan visszacsatolást nyújt és eredményesen dolgozik. A személyiségét tekintve nagyon kedves és jó humorérzékkel rendelkező szakember, akivel kellőképpen szerény természete miatt is kellemes a közös munka. Csillát nagyon szívesen ajánlom mint kiemelkedő szakmai tapasztalatú researchert, fejvadászt." ”
2011. március, Gert Herold, regionális ügyvezető partner EMEA, Stanton Chase InternationalEgy megüresedett pozíció betöltésében Csilla segítette szervezetünket, egy olyan projektben, amelyben már jó néhány hónapja elakadtunk. Megbízása után nagyon rövid időn belül már prezentálta a megfelelő szakembereket tartalmazó jelöltlistát és az egész kiválasztási folyamatot végig segítette munkájával. Csilla kiváló ár-érték arányú fejvadász szolgáltatást nyújt, ezért határozottan tudom őt ajánlani. ”
2010. május, Radó Péter, ügyvezető igazgató, Novartis OTC üzletágCsilla minden szempontból az elvárt research szolgáltatást nyújtotta cégünk számára: állhatatos teljesítményt nyújtott, folyamatos visszacsatolást kaptunk, gyors eredményt, remek jelölteket prezentált és megbízhatóan nyomon követte az egész folyamatot. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is szívesen igénybe vesszük szolgáltatásait.”
2010. január, Nikolaus Gentzen, ügyvezető igazgató kelet-közép-európai régió, Odgers BerndtsonA jelenlegi pozíciómba Csilla közvetítésével kerültem. A teljes kiválasztási folyamat során végig nagyon professzionálisan ugyanakkor közvetlenséggel vett részt és remek tanácsokat adott, amikor szükségem volt rá. Szívesen ajánlom mindenkinek, akinek felsővezetői keresése során szakmai segítségre van szüksége.”
2009. november, Alm Attila, ügyvezető igazgató, Media Markt-Saturn Holding"Több alkalommal igénybe vettem és jelenleg is használom az SCS Executive Research szolgáltatásait. Bátran ajánlom Csillát, hiszen ő a magyar piacon egy nagyon tapasztalt researcher. Úgy ismeri és alkalmazza a felsővezetői keresés módszereit, ahogyan kell: magas színvonalú szakmai megközelítéssel, kiváló minőségű sztenderdek szerint és az etikai normákat betartva."
2009. április, Guillaume Bernard, ügyvezető igazgató, AGILE Vezetői Tanácsadó"Csillával egy magyarországi felsővezetői keresésünk során dolgoztam együtt nemrégiben. Kiváló piacismerete, a változások naprakész követése, valamint a jól megalapozott ismeretségi háló, amelyre megbízónk iparágában már korábban szert tett, nélkülözhetetlen elemei voltak az adott piaci információk megszerzéséhez a rendelkezésünkre álló szűk időintervallumban. A legkiválóbb jelölteket fedezte fel a projektünk számára."
2008. szeptember, Puluczkai Krisztina, tulajdonos-ügyvezető, Initium Partners England"Csilla egy tapasztalt szakember, kiemelkedő ismeretekkel és empátiával, valamint egészséges humorérzékkel. Elfogulatlanság jellemzi, élmény a vele való közös munka. Az első találkozásunk alkalmával Csilláról nem csupán a hozzáértése és szakértelme derült ki, de ugyanakkor égett a vágytól, hogy a megszokottól eltérő utakat és megoldásokat alkalmazzon.
Rugalmassága és éleslátása szintén a legnagyobb értékei közé tartoznak."

2008. április, Dávid Péter, Vállalati kapcsolatok igazgató, Philip Morris Hungary"Az elmúlt években több felsővezetői keresés alkalmával is együtt dolgoztam Csillával. Kiváló researcherként ismerem, aki lelkesen végzi a munkáját. Átfogó tapasztalattal rendelkezik a piacról és köszönhetően a kiváló kutatói, kommunikációs és meggyőző képességeinek, mindig sikert ért el a legmegfelelőbb jelölt megtalálásában. Kellemes személyisége és lelkes munkavégzése élménnyé teszi a vele való közös munkát."
2008. március, Hollai-Indra Katalin, partner, Amrop Hever Group Hungary