Üdvözöljük honlapunkon!

Az SCS Executive Research Tanácsadó Kft. a felső vezetői kereséseket szolgálja, rugalmas research szolgáltatást nyújtva mind a felső vezetői
tanácsadó vállalatoknak, mind a vállalati oldal HR
vezetőinek vagy első számú vezetőinek.

Az Ön független
partnere
felső vezetői keresésekben

Partnereink:
Vállalati oldal   Executive search vállalatok
 


Az SCS Executive Research Tanácsadó Kft. azzal a céllal alakult - elsőként a magyar fejvadász-szakmában -, hogy a felső vezetői kereséseket szolgálja, rugalmas research szolgáltatást nyújtva mind a felső vezetői tanácsadó vállalatoknak, mind a vállalati oldal HR vezetőinek, vagy első számú vezetőinek.

  • Hatékony megoldást kínálunk a megfelelő szakember megtalálására és megnyerésére a Megbízóinkkal való szoros kapcsolattartás mellett.
  • A felső vezetői tanácsadó vállalatoknál megismert kutatási módszerek segítésével igyekszünk megtalálni az ideális jelöltet.
  • Becsületesen dolgozunk és teljesítjük megbízóink elvárásait.
  • Hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítésére törekszünk, amely a megbízásaink korrekt teljesítésére épül.
  • Hozzászoktunk a szoros határidőkhöz.

Amennyiben Ön egy különleges fejvadász partnert keres, olyan valakit, aki szerint a senior illetve top menedzseri pozíciók betöltése a felelősségre vonhatóságon, a hozzáadott értéken és a kapcsolatokon múlik, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
A több éves fejvadász tapasztalat és researcher szaktudás együtt garantálják, hogy az SCS Executive Research Tanácsadó Kft. ügyfeleit kivételes fejvadász szolgáltatást nyújtva segíti jövőbeli felső vezetőinek megtalálásában.